+381 63 1316343 // +381 37 3875598

O nama

O nama

Voćne sadnice Antić Plus

Naš rasadnik voćnih sadnica i sadnog materijala Antić Plus neguje tradiciju staru oko 60 godina u proizvodnji i prodaji sadnica voća. Proizvodnja kvalitetnih loznih kalemova, stubaste sadnice voca, mini voćne sadnice i naravno po čemu smo najpoznatiji a to je veliki izbor autohtonih starih vocnih sadnica. U ponudi imamo veliki asortiman sadnica počev od jabučastih, jezgrastih, jagodičastih,koštičavih, bobičastih i egzotičnih vrsta do loznih kalemova i vinskih sorti sadnica. Preko 200 sorti raznih vrsta voća i sorti nas svrstavaju u jedne od najvećih proizvođača kvalitetnih i seritifikovanih sadnica. Naš porodični rasadnik je LEGALAN i registrovan u ministarstvu poljoprivrede kao i u poreskoj upravi.

Prodaja sadnica antic plus

Već generacijama u poslu – Prodaja sadnica Antic plus

U proizvodnji i prodaji sadnica učestvuju članovi naše porodice i to: inženjer zaštite bilja Aleksandar Antić, inženjer voćarstva Ivana Antić i poljoprivredni tehničari Goran i Zoran Antić.

Vocne sadnice prodaja

Vocne sadnice prodaja

U širokom asortimanu nudimo takođe i sadnice različitih starosti (jednogodišnje, dvogodišnje i trogodišnje) u zavisnosti od potreba kupaca. Vocni rasadnik Antić Plus pokriva teritoriju Srbije. Za sve potencijalne kupce nudimo popust do 30% prilikom poručivanja sadnica unapred. Popust zavisi i od količine sadnica prilikom naručivanja tako da svakom možemo da izađemo u susret i pomognemo u odabiru vocnih sadnica ili loznih kalemova.
Za sva ostala pitanja oko saveta, prodaje i cene možete nas kontaktirati putem emaila ili brojeva telefona na vrhu strane.

  • Proizvodnja i prodaja sadnica
  • Vocne sadnice i lozni kalemovi
  • Rasadnik voca Antic Plus
  • 37254 Ljubava – Krusevac

No comments.