+381 63 1316343 // +381 37 3875598

Lozni kalemovi

Lozni kalemovi – Vinske sorte i stone sorte vinove loze iako su poslednjih godina bili zanemareni i u opadanju, jos uvek su zastupljene u pristojnoj meri u nasim krajevima. Tradicija i lično dugogodišnje iskustvo dovelo je našu proizvodnju do vrhunca kvaliteta sadnog materijala. Tokom godina smo se trudili da našu proizvodnju oplemenimo i proširimo novim sortama a potencijalnim kupcima omogućimo najniže cene.

Vinova loza spada u grupu višegodišnjih biljaka, i ono sto je karakteristicno za nju je duzina zivota. Starost koju loza moze da dozivi zavisi od načina razmnožavanja. Jedan od nacina razmnozavanja je semenom. Tada vinova loza zivi skoro duplo duze (oko 100 god) dok drugi nacin, vegetativno razmnozavanje skracuje čokotu život i može rađati izmedju 30 i 50 godina koliko je i njegov životni vek.

Prodaja lozni kalemovi

Prodaja lozni kalemovi

 

Za kvalitet ploda u vinogradu odlučuju brojni činioci,kao što je na primer lokacija, izloženost suncu, mikroklimatski uslovi i tlo. Kalem treba proizvesti, posaditi ga, odnegovati ga da postane vinograd. Potrebno je mnogo finansija i rada. Od te proizvodnje žive ne samo vocni rasadnici vec i dosta ostalih bransi. Saradnja sa nama Vam garantuje tačne sorte, savete za zdrav vinograd i bogat prinos. pravi odabir vam omogucuje da cena Vaseg proizvoda bude sto niza i konkurentnija jer sprecava nepotrebne gubitke (odabir pogresnih sorti kalema za vase zemljiste).

Vinske i stone sorte – Lozni kalemovi

 

Lozni kalemi – Sadnice vinove loze – Stone sorte

Kvalitetni lozni kalemi – vinskih stonih sorti sa garancijom kvaliteta, pratećim sertifikatima i povoljnijim cenama.

 

Lozni kalemi – Sadnice vinove loze – Vinske sorte

Proizvodnja i prodaja loznih kalemova – vinskih sorti vinove loze sa garancijom kvaliteta sa najpovoljnijim cenama kalema i vocnih sadnica.

No comments.